Čtvrtek, 25 dubna, 2024
1.9 C
Litoměřice
DomůOstatníVolná pracovní místaVOLNÁ MÍSTA: Město Štětí přijme referenta/ku stavebního úřadu

VOLNÁ MÍSTA: Město Štětí přijme referenta/ku stavebního úřadu

Město Štětí nabízí pracovní místo na pozici Referent /referentka stavebního úřadu, územního plánování. Měsíční mzda v rozmezí od 20 000 do 30 000 Kč/měsíc.

MÍSTO VÝKONU PRÁCE

Mírové nám. 16341108 Štětí okr. Litoměřice

PROFESE CZ-ISCOOBOR

Ostatní úředníci jinde neuvedení (44199) Administrativa

MZDOVÉ ROZPĚTÍ

od 20 000 do 30 000 Kč/měsíc

POČET NABÍZENÝCH MÍST

1

DOBA ZAMĚSTNÁNÍ

od 1.7.2021

MINIMÁLNÍ STUPEŇ VZDĚLÁNÍ

ÚSO s maturitou (bez vyučení)

PRACOVNĚPRÁVNÍ VZTAH

Pracovní poměr – plný úvazek

SMĚNNOST

Jednosměnný provoz

VHODNÉ PRO

Zdravé osoby

NABÍZENÉ VÝHODY

Dovolená navícJiné výhodypříspěvek na Cafeterii, penzijní p., příspěvek na ošatné, sick days, stravenky

UPŘESŇUJÍCÍ INFORMACE

Stručná náplň pozice: – vydávání územně plánovacích informací v celém obvodu stavebního úřadu; – vydávání samostatných územní rozhodnutí v celém obvodu stavebního úřadu; – vydávání souhlasů k rozdělování nebo scelování pozemků, vyjádření ke stavbám pro speciální stavební úřady; – posuzování ohlášených záměrů a povolování staveb atd. – výkon agendy stavebního úřadu; – vykonávání činností související s územním plánováním a rozvojem města, úzká spolupráce s pořizovatelem a zpracovatelem územního plánu

Požadavky: – vysokoškolské vzdělání v magisterském nebo bakalářském studijním programu ve studijním oboru stavebního, architektonického nebo právnického směru, nebo vyšší odborné vzdělání v oboru stavebnictví a praxe v oboru stavebnictví, nebo střední vzdělání s maturitní zkouškou v oboru stavebnictví a praxe v oboru stavebnictví; – řidičské oprávnění skupiny „B“, aktivní řidič; – praxe ve veřejné správě výhodou; – zvláštní odborná způsobilost výhodou, v případě, že ji uchazeč nemá, vztahuje se na něj povinnost do 18 měsíců od uzavření pracovního poměru zkoušku podle vyhlášky č. 512/2002 Sb. o zvláštní odborné způsobilosti, pro správní činnosti při územním rozhodování a rozhodování na úseku stavebního úřadu a vyvlastnění složit; – organizační a komunikační schopnosti, samostatnost, spolehlivost, schopnost práce v kolektivu, vysoké pracovní nasazení; – dobrá znalost práce na PC.

Předpokládaný termín nástupu: 1.7.2021, popřípadě dohodou Místo výkonu práce: město Štětí Pracovní poměr: na dobu neurčitou Platové zařazení: dle Nařízení vlády č. 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě ve znění pozdějších předpisů – platová třída 9-10. Výše nástupního platu záleží na délce praxe. Plat se po zkušební době zvyšuje o osobní příplatek. Bližší informace k pracovní pozici: Mgr. Petr Novák (petr.novak.oszpd@steti.cz; tel:416 859 314). Jak se přihlásit do výběrového řízení, co a jak doložit, najdete kompletně na www.steti.cz.

KOMU SE HLÁSIT

Mgr. Petr Novák
vedoucí odboru stavebního, životního prostředí a dopravy
Město Štětí
E-mail: petr.novak.oszpd@steti.cz
Telefon: 416 859 314

Zdroj inzerce: https://www.uradprace.cz

- Reklama -

POSLEDNÍ INZERÁTY