Pondělí, 29 dubna, 2024
24.1 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceČtvrteční jednání zastupitelstva znovu za mimořádných hygienických opatření

Čtvrteční jednání zastupitelstva znovu za mimořádných hygienických opatření

LITOMĚŘICE – I další jednání zastupitelstva města Litoměřice proběhne za mimořádných hygienických opatření. Ve čtvrtek 22. dubna od 16 hodin se zastupitelé setkají v sále Kulturního a konferenčního centra a celé jednání bude opět přenášeno Regionální televizí Ústecka živě.

Průběh jednání zastupitelstva může veřejnost sledovat z přilehlého foyer, pro zvýšení komfortu bude instalováno plátno a ozvučení. Zastupitelé budou prostorově odděleni, přičemž i nyní platí dvoumetrové rozestupy a zdravotní obličejová maska pro zakrytí úst a nosu.

Hlavními body jednání zastupitelstva jsou finanční podpora subjektů v oblasti kultury pro rok 2021, schválení příspěvků z Programu regenerace městské památkové rezervace Litoměřice, prominutí nájemného společnosti Zahrada Čech s.r.o., pravidla participativního rozpočtu Tvoříme Litoměřice 2021 a řada dalších.

O možnost diskuse nepřijdou ani lidé sledující živý přenos. Ti mohou své dotazy zasílat na samostatnou e-mailovou adresu založenou pro účely jednání (dotazy.zm@litomerice.cz). „Prosíme občany, aby se nejprve obrátili na své zastupitele prostřednictvím jejich mailových adres. Pomocí této adresy (dotazy.zm@litomerice.cz) doporučujeme i přihlášení se do diskuse k jednotlivým bodům, čímž ale není dotčeno, ani vyloučeno právo přihlásit se do diskuse až na místě,“ informoval tajemník městského úřadu Milan Čigáš.

Dotazy z řad veřejnosti v rámci závěrečného bloku diskuse určené vedoucím odborů městského úřadu budou zaznamenány. Odpověď přijde dodatečně v písemné podobě a třicetidenní lhůtě.

Kompletní program jednání zastupitelstva je k dispozici zde https://www.litomerice.cz/podklady-zm/materialy-pro-jednani-zastupitelstva-mesta-litomeric-22-4-2021

- Naši partneři -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -