Dům dětí a mládeže Rozmarýn pořádá Putování za velikonočními vajíčky

0
212

Litoměřice – Víte, že tento pátek 26. března ve 14 hodin Dům dětí a mládeže Rozmarýn v Litoměřicích startuje další hru pro rodiny s dětmi? Tentokrát bude z pochopitelných důvodů velikonoční. Zúčastnit se jí mohou malé i větší děti.

Začátek hry je BMX dráha směrem k pokratickému rybníku. Putovat budete podél pokratického rybníka na Skalici a vrchem zpět. Podél cesty hledejte velikonoční vajíčka – budou umístěna na více či méně viditelných místech.

Vajíčka zároveň fungují jako ukazatelé cesty. Nesbírejte je! Nechte je na místě, aby si hru mohlo zahrát co nejvíc dětí!

Vajíčka obsahují označení tří slov A,B,C a pořadí na trase, první hledáte A1, každé slovo má devět nápověd.

Příklad:

A1 – běžkakolo – koloběžka

A2 – radce – dcera

A3 – runkako – korunka

A9 – ….

slovo A: princezna

Vaším úkolem je vyluštit cestou tři slova, která souvisí s Velikonocemi. Jakmile vyluštíte, zašlete slova ve tvaru A-B-C jako SMS na telefonní číslo 724 569 898. Nezapomeňte připojit své jméno.

Všichni úspěšní řešitelé budou zařazeni do slosování o tři velikonoční výslužky. Hra končí v neděli 28. 3. v 17 hodin.

Jestliže se Vám nepodaří najít všechna vajíčka, nezoufejte. Pokud se ztratí, Rozmarýn se bude průběžně snažit o jejich doplnění.

- Naši partneři -
Předchozí článekBuchtičky s krémem nebo Sýrový salát jablky a ořechy. Pohoda vaří i tento týden
Další článekVOLNÁ MÍSTA: Gymnázium Lovosice hledá učitele chemie, fyziky a IT
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno