Čtvrtek, 16 května, 2024
18.6 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLovosiceLOVO Café vaří i tento týden. Nabídne třeba pečeného lososa nebo grilovaný...

LOVO Café vaří i tento týden. Nabídne třeba pečeného lososa nebo grilovaný hermelín se slaninou

Lovosice – Kavárna v přízemí Centra kultury Lovoš v Lovosicích se naplno přizpůsobila covidové situaci, a kromě výdejového okénka s kávou a dorty, také každý všední den vaří a rozváží obědy. Na výběr tady máte ze dvou hlavních jídel, přičemž polévku dostanete zdarma. Nic neplatíte ani za obaly. Jídlo objednávejte na telefonním čísle 773 067 361. Obědy se rozvážejí od 10.30 do 13.30 hodin.

V pondělí 15. března je v nabídce grilovaný hermelín se slaninou a brusinkovou omáčkou, ke kterému dostanete i salátek a toast. Zaujmou určitě i vepřové kostičky v žampionové omáčce s houskovým knedlíkem. Pokud jde o polévku, na lístku je v pondělí rajčatový krém se smetanou.

V úterý 16. března se ke slovu dostane klasika – záhorácký závitek se šťouchaným bramborem a kuřecí prso s bylinkovým máslem, ke kterému jako přílohu dostanete grilovanou zeleninu. Jako polévka je v úterý květákový krém.

Ve středu je v plánu kmínová s vejcem. Pokud jde o hlavní jídla, na své si tentokrát přijdou milovníci pálivého, které thajské kuřecí kari s rýžovými nudlemi zaručeně nezklame. V nabídce je ale také vepřová panenka se slaninovým chipsem, smetanová omáčka a americké brambory.

Ve čtvrtek 18. března se budou v LOVO Café vařit hovězí líčka na víně s bramborovou kaší a pečený losos s koprovou omáčkou. Pokud máte rádi polévky, ochutnat můžete tentokrát zelňačku s klobásou.

V pátek 19. března jsou na výběr cornflakes kuřecí stripsy s hranolkami a vepřová játra na česneku s rýží. Jako polévka je hovězí vývar se strouháním.

Dovoz LOVO Café můžete využít také na dovoz celých dortů.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -