Pondělí, 6 května, 2024
11.6 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceLitoměřice soutěží o kamerový systém na parkány, pomůžete hlasem?

Litoměřice soutěží o kamerový systém na parkány, pomůžete hlasem?

Litoměřice – Víte, že Litoměřice soutěží v celorepublikovém klání o moderní monitorovací systém? Kameru chce město umístit na parkány v sousedství Mírového náměstí a Jezuitské ulice. Tato lokalita se opakovaně potýká s vandaly a sprejerstvím. Viníka přitom není možné zjistit, protože lokalita není zabezpečena kamerovým systémem.

Chcete, aby na litoměřických parkánech byl nový kamerový systém, který výrazně napomůže bezpečnosti v lokalitě? Stačí kliknout ZDE a prostřednictvím modrého obdélníčku pod textem dát „To se mi líbí“ a rovnou sdílet dál.

Pokud Litoměřice v soutěži neuspějí, mohou díky facebookovému hlasování získat cenu veřejnosti. V loňském roce ji získala obec Hrobčice. Přihlášený pohádkový les získal díky veřejnosti jeden kamerový bod. Na sociálních sítích pro tento projekt hlasovalo 1100 lidí.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -