Keramická dílna Dlouhánka nabízí stylové květináče v jarních barvách a vyřezávané kraslice (nejen) na svíčku

0
217

Litoměřice – Keramickou kavárnu Dlouhánka v Litoměřicích sice vládní restrikce uzavřely na neurčito, ale za jejími dveřmi se pracuje pořád. Aby také ne! Jaro je (skoro) tady a kvapem se blíží Velikonoce. Aktuálně se v Dlouhánce vyrábějí hlavně květináče v retro stylu a připravují se také originální vyřezávané kraslice. Použít je můžete třeba jako svícen na čajovou svíčku.

„Keramická vejce si u nás můžete zakoupit hotová, nebo si je vyřezat doma a u nás v dílně je pouze dohotovíme a vypálíme. Záleží na Vás. Pokud jde o květináče, první várka už je v peci. Věřím, že se lidem budou tyto vintage květníky líbit. Připravujeme také vyřezávané keramické koule. Ty mohou sloužit buď jako květináč nebo taktéž jako svícen,“ vysvětluje majitelka Dlouhánky Alena Bachová.

Keramická dílna sice musí být pro veřejnost prozatím zavřená, ale výdejní okénko Keramikafé má. Stačí zavolat majitelce Aleně Bachové – 602 260 102 – a na všem se domluvíte. Pokud se na toto číslo nedovoláte, napište zprávu a Alena se Vám ozve zpět. Můžete také napsat e-mail na alena.bachova@email.cz.

Keramikafé Dlouhánka je na facebooku – ZDE.

- Naši partneři -
Předchozí článekČeská pošta na víkend chystá odstávku systémů. Pobočky budou v sobotu zavřené
Další článekZahrada Čech ruší jarní sezónu
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno