Neděle, 19 května, 2024
12.7 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceČeská pošta na víkend chystá odstávku systémů. Pobočky budou v sobotu zavřené

Česká pošta na víkend chystá odstávku systémů. Pobočky budou v sobotu zavřené

Litoměřicko – Od pátku 19. března od 20 hodin do pondělí 22. března do 4 hodin bude probíhat plánovaná provozní údržba datových center České pošty. Z tohoto důvodu dojde k uzavření pošt.

Odstávka se bude týkat 34 provozoven v pátek, 524 provozoven v sobotu a 45 provozoven v neděli. Balíkovny Partner nebudou v době odstávky poskytovat výdej zásilek.

Zároveň v termínu plánované odstávky nebudou dostupné ani webové stránky spravované Českou poštou (www.ceskaposta.cz, www.postaonline.cz, www.postovnimuzeum.cz, www.datoveschranky.info) a všechny aplikace např. Sledování zásilek, Kalkulátor zásilek, Informace o poštách, PodaniOnline apod. V uvedeném termínu nebude možné ani kontaktovat call centrum České pošty.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -