Litoměřice: ZŠ Lingua Universal připravuje dvě podoby zápisu do 1. třídy

0
110

VIDEO: Ačkoliv teď školní lavice zejí prázdnotou, přípravy na zápisy do prvních tříd jsou v plném proudu. Litoměřická soukromá základní škola Lingua Universal má připraveny dvě varianty zápisu. Stejně jako v loňském roce počítá s možností distančního zápisu dětí. V tomto případě bude rozesílat zájemcům pracovní listy, které prověří školní zralost předškoláků. Raději by se však učitelé se svými budoucími prvňáčky viděli osobně v prostorách školy.

Termíny zápisů do prvních tříd jsou stanoveny na 20. a 21. dubna a jsou pro všechny školy společné. Před samotným zápisem na Linguu Universal je nutné, aby rodiče své dítě k zápisu zaregistrovali pomocí formuláře, který naleznou na webových stránkách školy. Na základě vyplněných údajů obdrží informace o tom, jak bude zápis probíhat, popř. den a hodinu, kdy se mají dostavit do školy. Lingua Universal otevírá pro školní rok 2021/2022 jednu první třídu s kapacitou 20 žáků.

Od první třídy probíhá na Linguě Universal také výuka cizích jazyků. Žáci si mohou vybrat mezi angličtinou a němčinou. Speciální jazykové učebny jsou vybaveny moderními výukovými pomůckami. Ve čtvrté třídě pak žákům přibude ještě i druhý cizí jazyk. Paní učitelky se na své malé svěřence již velmi těší a už nyní je možné se k zápisu zaregistrovat.

www.zslingua.cz

- Naši partneři -
Předchozí článekZÁZNAM: Mimořádné zasedání zastupitelstva města Štětí – ZMĚNY VE VEDENÍ MĚSTA
Další článekNovým předsedou představenstva Krajské zdravotní se stal bývalý ministr zdravotnictví Adam Vojtěch
Petra Čudová
Kamera, reportérská činnost a střih reportáží Regionální televize Ústecka a KTV Štětí.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno