Čtvrtek, 16 května, 2024
18.6 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceBřezen je měsíc čtenářů. Knihovna zve i do online galerie

Březen je měsíc čtenářů. Knihovna zve i do online galerie

Že je březen měsíc čtenářů, to dobře vědí právě v Knihovně Karla Hynka Máchy v Litoměřicích. Proto i v této době svým čtenářům stále nabízí možnost bezkontaktního vyzvednutí rezervovaných knih ve výdejním prostoru za dveřmi. Kormě toho ale zaměstnanci knihovny připravili i další možnosti komunikace se svými čtenáři a návštěvníky. Protože teď není možné přijít si knihami zalistovat, každý pátek se v blogu Bookowski doporučuje objevuje nový tip na zajímavé knihy různých žánrů. To ale není všechno. Od začátku února si čtenáři mohou poslechnout audionahrávku knihy Legenda o modré trávě, nový díl přibude na knihovním podcastu každé pondělí dopoledne. Knihovna nezapomíná ani na spisovatele, 17. března proběhne online beseda s Veronikou Vieweghovou autorkou knihy Být sama sebou.

Úplnou novinkou, kterou knihovna přináší všem zájemcům o výtvarné umění, je tzv. OLGA – Online Galerie Knihovny Karla Hynka Máchy.

Přes rozcestník www.knihovnalitomerice.cz/olga je možné si prohlédnout všechny výstavní prostory knihovny i jednotlivá umělecká díla. Nechybí ani rozhovory s umělci, komentované prohlídky nebo doprovodné texty. Aktuálně se tu představují malby Jiřího Ryvoly a Františka Doležala. OLGA otevírá dveře nejen k současné expozici, je možné jimi projít i k výstavám minulým.

Další informace na www.knihovnalitomerice.cz.

Kontakt: Kateřina Minková, 735 646 710

- Naši partneři -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -