Dům dětí a mládeže Rozmarýn rozjíždí další hru pro děti a rodiče. Tentokrát na téma film

0
77

Litoměřice – Pelíšky, Vesničko má středisková nebo S čerty nejsou žerty. Znáte tyhle nestárnoucí české filmy? Pokud ano, tak Vás určitě bude zajímat, že Dům dětí a mládeže Rozmarýn po úspěchu prázdninových her rozjíždí další – tentokrát filmovou. Umístěna je na Mostnou horu.

Vaším úkolem bude najít dvanáct tajných svitků libovolně rozmístěných na Mostné hoře.  Každý svitek bude obsahovat dvojici písmen, která vám odhalí název FILMU a FILMOVOU HLÁŠKU. Film a filmovou hlášku k sobě musíte správně přiřadit.  Aby to nebylo tak jednoduché, každá hláška i film mají bodovou hodnotu. Všechny bodové hodnoty přiřazených hlášek a filmů musíte sečíst, od výsledného čísla odečíst 1000 a výsledek se stane kódem ke schránce, která je umístěna u Restaurace Legenda.

Soutěž probíhá do pátku 12. března. Pro prvních deset soutěžících je připravena hezká odměna, tak na nic nečekejte.

Pravidla a seznam filmů a filmových hlášek najdete ZDE.

- Naši partneři -
Předchozí článekLovosice se připojí ke kampani „Vlajka pro Tibet“
Další článekV Roudnici uzavřeli jedno dětské hřiště. Lidé se na něm chovali neukázněně
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno