Pátek, 3 května, 2024
12.3 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLovosiceMáte kvůli pandemii existenční problémy? Požádejte o příspěvek Charitu ČR!

Máte kvůli pandemii existenční problémy? Požádejte o příspěvek Charitu ČR!

Lovosice – Máte kvůli vládním opatřením ve spojitosti s koronavirem existenční problémy? Chybějí Vám peníze na jídlo, nemáte na nájem nebo na energie? Přemýšlíte, co zaplatit a co „ještě počká?“ Pokud jste z Lovosic a okolí, kontaktujte Farní charitu Lovosice. Pomůže Vám sepsat žádost o příspěvek ze sbírky, kterou uspořádala Charita ČR. Můžete získat až 20 tisíc korun.

Veřejná Sbírka pro Česko: Na vlně pomoci proti bezmoci! je určena na přímou finanční pomoc lidem, kteří kvůli pandemii onemocnění COVID-19 a s tím spojenými vládními opatřeními přišli o peníze nutné k zajištění základních životních potřeb. Pomoci by měla hlavně lidem, kteří kvůli epidemii koronaviru přišli o práci, samoživitelkám a lidem nemocným nebo pečujícím o nemocné.

Pokud se domníváte, že potřebujete pomoc, sjednejte si s pracovníkem Farní charity Lovosice osobní schůzku. Vyslechne si Váš životní příběh a sepíšete společně žádost, která půjde k dalšímu posouzení.

Volejte 777 077 768 od pondělí do pátku od 8 do 15.30 hodin. Sepisování žádostí bude probíhat každé úterý v době 13:00 – 15:00 hodin na adrese Dům Panny Marie Pomocné, Karla Maličkého 418/2, 410 02 Lovosice Je nutné se předem telefonicky objednat!

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -