Sobota, 4 května, 2024
10.9 C
Litoměřice
DomůZprávyČerná kronikaPolicisté hledají ženu, která z místa tragické nehody v Podsedicích odešla. Pravděpodobně...

Policisté hledají ženu, která z místa tragické nehody v Podsedicích odešla. Pravděpodobně je v šoku

Litoměřicko – Dnes odpoledne se v Podsedicích stala tragická dopravní nehoda, při které dva lidé zemřeli a jeden byl těžce zraněn. Srazily se dvě dodávky a nákladní automobil. Policisté zjistili, že z místa nehody odešla žena neznámé totožnosti. Cestovala v jedné z dodávek.

„Policisté několik hodin po ženě pátrali i s pomocí vrtulníku Letecké služby Policie ČR a psovodů, bohužel neúspěšně. Protože žena může být po nehodě v šoku, nebo zraněná, žádáme veřejnost o pomoc při pátrání. Pokud někdo v okolí Podsedic dnes odpoledne viděl, nebo hovořil s ženou ve věku asi 25 let, štíhlé postavy, vysokou cca 160 cm, která zřejmě hovoří s ukrajinským přízvukem, na sobě měla černé kalhoty, zelenou zimní bundu a na hlavě čepici, žádáme tyto svědky, aby informaci obratem sdělili na linku 158. Přivítáme jakékoliv informace, které by nám pomohly ženu vypátrat, za pomoc předem děkujeme,“ uvedl tiskový mluvčí Policie ČR Daniel Vítek.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -