Dům dětí a mládeže Rozmarýn připravil program na jarní prázdniny, budou hry a soutěže

0
121

Litoměřice – Jarní pobyt v Harrachově musel Dům dětí a mládeže Rozmarýn kvůli nevyzpytatelné epidemiologické situaci bohužel zrušit. Bez zábavy ovšem děti a rodiče o jarních prázdninách nebudou. V plánu je celá řada soutěží o zajímavé ceny. Všechny se budou konat venku a zapojit se do nich mohou i rodiče.

Jako první bude v pátek 26. února ve 14 hodin zahájena „Pohádková tajenka.“ Soutěž bude probíhat na Střeleckém ostrově, určena je především dětem od čtyř do osmi let a jejich rodičům.

Na různá místa dané lokality budou umístěny obrázky pohádkových postav, které budou očíslovány. Podle čísla napíšete odpověď do příslušného pole. Tajenku, kterou budete v rámci soutěže vyplňovat, najdete v dřevěné schránce, která bude uzamčena zámkem s kódem. Šifru čísel najdete ve videu, které Rozmarýn zveřejní na facebooku a svých webových stránkách v sekci on-line kroužky.

Vyluštěnou tajenku zašlete na formou SMS zprávy na telefonní číslo 733 645 773 nebo na email: marketa.jechova@seznam.cz (s Vaším jménem). Vyhrává prvních deset, kteří tajenku zašlou. První pětice kromě odměny získá také tematickou medaili.

Hry s šiframi Rozmarýn chystá i pro školní děti. První kód děti obdrží v úvodním videu, které Rozmarýn na začátku soutěže zveřejní. Další kódy budou muset děti najít v historickém centru Litoměřic.

Kdo si netroufá na šifry a kódy, může vyzkoušet fotohru a ověřit si, jak dobře zná Jiráskovy sady a okolí. Úkolem soutěžícího bude vyfotit v daný den totožné místo jako na fotce zveřejněné Rozmarýnem. Rozmarýn plánuje každý den jarních prázdnin zveřejnit celkem pět fotografií. Děti, které budou mít nejvíc totožných fotografií, získají hodnotnou odměnu.

- Naši partneři -
Předchozí článekTEREZÍN: Turistická a kulturní sezóna se chystá ve více variantách
Další článekŘeditel o.p.s. Říp Luděk Jirman: „Roudnický kulturní dům je na provoz připraven, čekáme na nová hygienická pravidla.“
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno