Farní charita Litoměřice má k dispozici několik pracovních míst pro osoby s hendikepem

0
241

Litoměřice – Poradna pro hendikepované, projekt Farní charity Litoměřice, je i přes nouzový stav stále v provozu a má k dispozici ještě několik pracovních míst pro osoby se zdravotním postižením. Jste nezaměstnaný/á, v evidenci úřadu práce, máte invalidní důchod a rádi byste i přesto našli uplatnění na pracovním trhu? V tom případě je Poradna pro hendikepované šancí právě pro Vás.

V poradně, která sídlí v Domově pro seniory na Dómském pahorku, Vám dodají sebevědomí a budete společně hledat oblasti, ve kterých se i přes své omezení můžete uplatnit. Věnovat se Vám bude právník i psycholog. Cílem projektu by mělo být na dvanáct měsíců dotované pracovní místo, na kterém můžete maximálně využít svůj osobní potenciál.

Pro více informací kontaktujte Martina Kontru. A to buď na e-mailu martin.kontra@fchltm.charita.cz nebo na telefonním čísle 736 513 109.

REGIONÁLNÍ TELEVIZE ÚSTECKA o Poradně v minulosti natáčela reportáž – ZDE.

- Naši partneři -
Předchozí článekŠTĚTÍ: Vandalismus přerostl ve městě až po zapalování popelnic
Další článekSmart City Litoměřice pravděpodobně skončí jako součást úřadu
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno