Pondělí, 29 dubna, 2024
16.3 C
Litoměřice
DomůZprávyLitoměřické zastupitelstvo bude opět za mimořádných podmínek

Litoměřické zastupitelstvo bude opět za mimořádných podmínek

LITOMĚŘICE – První letošní jednání litoměřických zastupitelů proběhne za mimořádných hygienických opatření ve čtvtek 4. února v 16 hodin. Zastupitelé se opět sejdou v prostorném sále Kulturního a konferenčního centra, který poskytuje dostatek prostoru a umožní také účast veřejnosti. Opět bude možné sledovaat celé jednání online. Tentokrát přímo na youtube kanále města ( https://youtu.be/OlWqPqsLSCA). Zastupitelé se například budou zabývat letošní výší celoroční podpory města u sportovních spolků, projednají záměr podání žádosti o dotaci na stavbu atletického oválu a hřiště u Základní školy v Havlíčkově ulici, odpuštění nájmu Zahradě Čech. Svůj slib zastupitele také složí Jan Fišera (ODS), který nahradí odstupujícího Petra Klupáka.

Kompletní program jednání zastupitelstva je k dispozici zde https://www.litomerice.cz/podklady-zm/11270-materialy-pro-jednani-zastupitelstva-mesta-litomeric-4-2-2021.

Zastupitelé a příchozí budou prostorově odděleni, přičemž platí dvoumetrové rozestupy a zakrytí úst a nosu.

V případě, že se občané nemohou zúčastnit osobně, mohou zasílat příspěvky k jednotlivým bodům programu na samostatnou e-mailovou adresu založenou pro účely jednání (dotazy.zm@litomerice.cz). „Bylo by ale dobré, aby se nejprve obrátili na své zastupitele prostřednictvím jejich mailových adres. Pomocí této adresy (dotazy.zm@litomerice.cz) doporučujeme i přihlášení se do diskuse k jednotlivým bodům, čímž ale není dotčeno, ani vyloučeno právo přihlásit se do diskuse až na místě,“ informoval tajemník městského úřadu Milan Čigáš.

- Naši partneři -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -