Domov Na Pustaji končí karanténu, zaměstnanci se vrátili domů

0
1326

Křešice – Domov Na Pustaji v Křešicích ve středu 3. února ukončil karanténní režim. Zaměstnanci jednoho ze zařízení Centra sociální pomoci Litoměřice se po čtrnácti dnech vracejí ke svým rodinám.

„Bylo to těžké, náročné a bohužel chvílemi i smutné, ale je to za námi a včera jsme si všichni mohli vydechnout… Život v našem domově se pomalu začíná navracet do starých kolejí a nám se upřímně velmi ulevilo. Jménem vedoucího křešického domova p. Křička děkujeme všem zaměstnancům za jejich pracovitost a odhodlání,“ uvádí Centrum sociální pomoci Litoměřice na facebooku.

V karanténě byl Domov Na Pustaji od 20. ledna. Zařízení se tímto způsobem snažilo zastavit nákazu koronavirem mezi klienty i mezi zaměstnanci, kteří se do Domova na nezbytně nutnou dobu nastěhovali.

Po ukončení karantény dostali všichni zaměstnanci jako poděkování dárkový balíček.

- Naši partneři -
Předchozí článekLitoměřické zastupitelstvo bude opět za mimořádných podmínek
Další článekDo nemocnice dorazily zabíjačkové dobroty. Jako dárek
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno