Pondělí, 29 dubna, 2024
13.2 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřicePohoda tento týden vaří samé dobroty. Láká třeba na rajskou omáčku nebo...

Pohoda tento týden vaří samé dobroty. Láká třeba na rajskou omáčku nebo na kuře s nádivkou

Litoměřice – Gastronomické centrum Pohoda Vám uvaří i tento týden. Na každý den má pro Vás připravenu lahodnou polévku (kterou k hlavnímu jídlu dostanete za pouhých 9,- Kč) a pro věčné dietáře i jedno hlavní jídlo ve formě salátu. Všechno Vám rádi zabalí s sebou. Přinést si můžete vlastní jídlonosiče, nebo využijte jednorázový menu obal.

V pondělí 1. února je v nabídce pórková polévka s vejci, pikantní guláš Samuraj, kežmarská pečeně s knedlíkem, čevapčiči s bramborem a zeleninovou oblohou a kuřecí salát s ananasem.

V úterý bude k mání kuřecí kung-pao s rýží, pivovarský guláš s knedlíkem, smažená játra s bramborem a tatarskou omáčkou a americký salát. Pokud jde o polévku, nabídnou Vám v úterý na pohodě slepičí s nudlemi.

Ve středu 3. února se podává čočková, bramborák plněný masovou směsí, sedlácký vrabec s dušeným zelím a knedlíkem, lázeňský špaček s bramborovou kaší a celerový salát.

Ve čtvrtek si zajděte na kuře s nádivkou, vepřové maso na pórku s rýží nebo na bramborový závin se špenátem. Ze salátů bude na řadě ten cizrnový. Pokud jde o polévku, čtvrtek patří té hovězí s játrovými noky.

V pátek 5. února jsou hlavním tahákem bavorské vdolečky s povidly a tvarohem. Pokud ovšem nejste na sladké, určitě si vyberete i tak. Oslovit by Vás mohl kuřecí řízek v jogurtu, rajská omáčka s hovězím masem a houskovým knedlíkem nebo těstovinový salát s kuřecími nugetkami. Polévka na tento den je gulášová.

Gastronomické centrum Pohoda má v Litoměřicích hned tři jídelny. Najdete je v ulicích Žižkova 2, Na Vinici 2244 a také na Mírovém náměstí, v průchodu vedle městského úřadu. Jídlo se vydává od 10.30 do 13.30 hodin.

Více informací najdete ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -