Pondělí, 29 dubna, 2024
13.2 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLovosiceDopravní nehoda na kruhovém objezdu v Lovosicích - policie hledá svědky

Dopravní nehoda na kruhovém objezdu v Lovosicích – policie hledá svědky

Lovosice K dopravní nhodě došlo dne 24.1.2021 v době kolem 10:50 hodin v obci Lovosice na kruhovém objezdu u restaurace Beseda. Dosud neznámý řidič jel ze směru z ulice Osvoboditelů směrem ke kruhovému objezdu. Na tomto objezdu nerespektoval příkaz dopravní značky Dej přednost v jízdě a vjel na kruhový objezd.

V tu chvíli po kruhovém objezdu projížděl cyklista, se kterým následně došlo ke střetu. Po střetu řidič vozidla zastavil a šel se podívat, co se cyklistovi stalo. Ten mu sdělil, že nic nechce a řídič odjel.

„Žádáme tohoto řidiče nebo případné svědky, kteří by mohli uvést informace vedoucí k ustanovení vozidla a jeho řidiče, aby se přihlásili na linku 158 nebo na nejbližší policejní služebnu,“ uvedla mluvčí policie Ústeckého kraje Veronika Hyšplerová.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -