Čtvrtek, 25 dubna, 2024
2.6 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceZimní přechod Dlouhého vrchu letos nebude, připravena je náhradní varianta

Zimní přechod Dlouhého vrchu letos nebude, připravena je náhradní varianta

Litoměřice – Aktuální epidemiologická situace litoměřickému Klubu českých turistů neumožňuje zorganizovat oblíbený Zimní přechod Dlouhého vrchu. Měl proběhnout 14. února – letos už po sedmačtyřicáté. Turisté teď proto přicházejí s náhradní variantou, přičemž o pamětní list nepřijdete – cestou bude k vyzvednutí.

Vypravit se v neděli 14. února můžete na trasu LITOMĚŘICE – SKALICE – ŽITENICE – LITOMĚŘICE. Trasa má přibližně 9 kilometrů a vyjít si ji můžete individuálně.

„Vydejte se po červené turistické značce (začátek u pokratických závor). Ze Skalice (za hospůdkou vpravo) odbočíte na silnici, po osmi stech metrech navážete na modrou turistickou značku do Žitenic, kde si můžete u kapličky před hospůdkou U Ládi odebrat od 11 hodin Účastnický pamětní list,“ radí předsedkyně KČT Litoměřice Jana Wünschová.

Klub českých turistů Litoměřice je na facebooku ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -