Pátek, 3 května, 2024
12.8 C
Litoměřice
DomůZprávyRedakční zprávyŘepnický útulek má nové přírůstky. Najdou pejsci milující domov?

Řepnický útulek má nové přírůstky. Najdou pejsci milující domov?

Řepnice – Také řepnický útulek pro opuštěné psy a kočky je po dobu nouzového stavu pro veřejnost uzavřen. Zvířata, která potřebují pomoc, ale přijímá stále. Pokud sháníte psího parťáka, mrkněte na nabídku níže. O pejsky je v Řepnici dobře postaráno, ale milující domov a člověka, kterého budou mít „jen pro sebe,“ jim tady dát pochopitelně nemohou.

Na nový domov čekají například tito pejsci:

ŽERYNKA – čistotná a klidná fenka, má asi tři roky. Je velká asi jako bígl. V útulku věří, že se Žerynka jen zaběhla. Pokud se ale její majitel nenajde, půjde holčička do nového domova.

KIM – asi osmiletý psí fešák a velký sympaťák. Neměl v životě štěstí na hodné lidi a dobré zacházení, ale na člověka nezanevřel a každého má rád. Je to hodný a nenáročný pejsek, který Vás bude zbožňovat.

TERINKA – velice čistotná a hodná fenka, mazlivá a kontaktní. Je veselá, s lidmi nemá žádný problém. V útulku věří, že se Terinka jen zaběhla a brzy se vrátí domů. Neznáte náhodou jejího majitele?

PAJDA – nedůvěřivý kříženec jezevčíka. Je klidný, hodný a čistotný. Bude to skvělý psí společník, kterého si snadno oblíbíte. Pokud se o něj nikdo nepřihlásí, půjde do adopce.

V útulku mají pochopitelně také kočičky. Stačí, když se podíváte ZDE.

Fenka Žerynka
Pejsek KIM
Fenka Terinka
- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -