Dům dětí a mládeže Rozmarýn přijímá přihlášky na letní tábor „Vesmírní kadeti“

0
95

Litoměřice – Dům dětí a mládeže Rozmarýn je sice pro veřejnost až do odvolání uzavřen, ale nezahálí. V tuto chvíli se už naplno připravuje na léto a přijímá přihlášky na letní tábor pro děti, který se uskuteční ve Věšíně v okrese Příbram. Tábor se bude konat od 18. do 30. července a nese název „Vesmírní kadeti.“

Tábor je určen dětem od 6 do 17 let. Ubytování je zajištěno ve zrekonstruovaných chatkách. Celý areál je oplocen, okolo něj jsou krásné brdské lesy.

Děti se mohou těšit na nápaditou celotáborovou hru, stezku odvahy, koupání, diskotéky, sportovní aktivity, celodenní výlet a mnoho dalšího.

Cena je 8.000,- Kč. V ceně je zahrnuto ubytování, stravování, doprava, pedagogický a zdravotní dozor, veškerý výtvarný materiál i odměny pro děti.

Z důvodu odevzdávání přihlášek na tábor bude pro veřejnost každý den otevřena hlavní budova Domu dětí a mládeže Rozmarýn na Plešivecké ulici. V pondělí a ve středu sem můžete přijít od 11 do 16.30 hodin, v úterý a ve čtvrtek od 8 do 13 hodin.

Bližší informace poskytne hlavní vedoucí tábora Markéta Jechová na telefonním čísle 733 645 773 nebo na e-mailu: marketa.jechova@ddmrozmaryn.cz.

- Naši partneři -
Předchozí článekMAS České středohoří zjišťuje zájem o dotace mezi podnikateli
Další článekDAKAR – Bolavou etapu Kozlovského posádka zvládla na výbornou
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno