Pondělí, 29 dubna, 2024
16.3 C
Litoměřice
DomůSportPrvní výhra v novém roce! Stadion rozstřílel Kolín pěti góly

První výhra v novém roce! Stadion rozstřílel Kolín pěti góly

LITOMĚŘICE – Stadion si připsal v prvním domácím utkání v novém roce do tabulky Chance ligy tři body. Kališníci od začátku zápasu proti Kolínu na ledě dominovali. Jako první převahu potvrdil ve 3. minutě Tomáš Svoboda. Po něm se dokázali prosadit i mladíci Urban se Stehlíkem. Poslední dvě branky vsítili zkušení litoměřičtí hráči, Patrikové Marcel a Miškář. Kozlové sice kontrovali jednou trefu, víc však nestačili a Stadion urval druhou výhru v řadě.
Trénér domácích Daniel Tvrzník mohl být s výkonem svých svěřenců spokojený. „Myslím, že dnes to byly zasloužené tři body. Hodně nám pomohl ten první gól ve třetí minutě z přesilovky, který nás trochu uklidnil. Mnoho šancí bylo na obou stranách a myslím si, že s hodně mladými kluky v sestavě jsme to zvládli velice dobře.“
Z Litoměřic naopak velmi nespokojený trenér Kolínských Kozlů, kteří jsou v tabulce Chanceligy těsně za Litoměřicemi. „V první řadě bych pogratuloval k velmi dobrému výkonu domácím. My jsme v tomto zápase byli špatný sparing partner, bez nasazení, bez důrazu. Takhle si nepředstavuji naši hru a domácím jsme to velmi usnadnili. Náš výkon byl opravdu špatný,“ okomentoval výkon svých svěřenců Petr Martínek.
Litoměřičtí zajíždí k dalšímu utkání do Šumperku tuto středu 13. ledna.

HC Stadion Litoměřice – SC Kolínští Kozlové 5:1(2:0, 2:0, 1:1)

Branky a nahrávky: 3. T. Svoboda (M. Beran, Miškář), 20. Urban (Jindra, Výtisk), 27. L. Stehlík (Pajer, Soukup), 32. Marcel (T. Svoboda, M. Beran), 41. Miškář (T. Svoboda) – 47. R. Martínek (J. Stehlík).
Rozhodčí: Zavřel, Hucl – Sedláček, Tvrdík.
Vyloučení: 4:4.
Využití: 1:0.
Střely na branku: 36:20.
Zblokované střely: 18:11.
Vhazování: 39:30.
Průběh utkání: 5:0, 5:1.
HC Stadion Litoměřice: Král – Marcel, Baláž, Výtisk (C), J. Holý, Jebavý (A), Kremláček, Černohorský – M. Beran (A), Miškář, T. Svoboda – Jícha, Moravec, Jánský – Jindra, Urban, Konečný – L. Stehlík, Soukup, Pajer
SC Kolínští Kozlové: Sejpal (32. O. Martínek) – Husa, Kukla, Blaha, Muška, Zdeněk, Pýcha, Barták – Jankovský, Šafránek (C), Z. Král – L. Krejčík (A), Zumr, J. Veselý – Síla, Štohanzl, Petržilka – Semirád, R. Martínek, J. Stehlík (A).

Autorka: Kateřina Kubatková

- Naši partneři -
Jan Dostal
Jan Dostal
Zastupitel Litoměřic, člen představenstva OHK Litoměřice, obchodní ředitel Beneš Energo, s.r.o.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -