Dům dětí a mládeže Rozmarýn nezahálí. Kroužky nahradila zábavná videa a reportáže

0
44

Litoměřice – Dům dětí a mládeže Rozmarýn v Litoměřicích nehází flintu do žita. Vládní nařízení ho sice opět uzavřela, ale kroužky běží dál. V závěru roku totiž litoměřický DDM nakoupil techniku a pro děti točí zábavná videa a reportáže obsahující například návody na výrobu, pohybové hry a cvičení nebo zábavné úkoly. Rozmarýn se tímto způsobem snaží zůstat s dětmi v kontaktu. Naplno se přizpůsobil době, která nastala.

„Je nám líto, že se s dětmi nevidíme, ale snažíme se to brát tak, že všechno zlé je pro něco dobré. Pokud jde o videa, posíláme je e-mailem všem dětem, které jsou zaregistrované do našich zájmových aktivit. Kroužek angličtiny funguje bez problémů on-line a svou činnost nepřerušil ani kroužek Magic. Připravujeme distanční výuku také dalších kroužků. Všichni rodiče byli informováni. Věřím, že se všechno nakonec v dobré obrátí, chce to jen neztrácet víru a radost ze života,“ uvedla ředitelka DDM Rozmarýn Zuzana Bendová.

Dům dětí a mládeže Rozmarýn najdete také na webu www.mitkamjit.cz, kde kromě jiného dětem nabízí on-line doučování. Pracovníci litoměřického Domu dětí a mládeže doučují češtinu, matematiku a anglický jazyk. Chtějí tak především ulevit často přetíženým rodičům.

- Naši partneři -
Předchozí článekNa internetu nabízel elektroniku a knihy. Zboží nikdy nedodal, peníze si ale nechal
Další článekOsamělým seniorům se zájmem o očkování proti koronaviru v Litoměřicích pomohou
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno