Vyzkoušejte si zdarma práci na hrnčířském kruhu nebo modelování z hlíny! Objednejte se do keramické kavárny!

0
410

Litoměřice – Keramická kavárna Dlouhánka se nevzdává a s nadšením a radostí vstupuje do nového roku. V lednu přichází se speciální akcí – některé její služby si můžete zdarma vyzkoušet! Stačí se předem přihlásit. Vyzkoušet si můžete hrnčířský kruh nebo si můžete vymodelovat mističku z keramické hlíny.

„Myslím, že by tato akce mohla pomoci lidem, kteří by si rádi práci s keramickou hlínou vyzkoušeli, ale nejsou si jisti, že to zvládnou nebo že je to pro ně to pravé, a do podobného tvoření z tohoto důvodu nechtějí investovat. Hrnčířské řemeslo se za hodinu nenaučíte, ale za zkoušku a seznámení s keramickou hlínou opravdu nic nedáte. Když Vás práce zaujme, můžeme se domluvit na pokračování a na dalších hodinách v dílně, ale není to podmínkou,“ vysvětluje majitelka Keramické dílny Dlouhánka Alena Bachová.

Ke svému tvoření dostanete v Dlouhánce veškerý materiál a nástroje, stačí prostě jenom dorazit.

A samozřejmě si v dílně můžete zakoupit také širokou paletu už hotových výrobků – k mání jsou hrnečky, svícny i aromalampy!

Více informací a přihlašování k tvoření na zkoušku ZDE.

Kontakt na majitelku Dlouhánky: 602 260 102. Pokud se nedovoláte, pište SMS, Alena Bachová se Vám ozve zpět!

- Naši partneři -
Předchozí článekV řepnickém útulku na nového majitele čekají opuštění pejsci i kočičky. Vyberete si?
Další článekPomohla kolegyni s paděláním těhotenského průkazu. Trestu neunikne ani jedna z žen
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno