Čtvrtek, 25 dubna, 2024
4.7 C
Litoměřice
DomůZprávyRedakční zprávyV řepnickém útulku na nového majitele čekají opuštění pejsci i kočičky. Vyberete...

V řepnickém útulku na nového majitele čekají opuštění pejsci i kočičky. Vyberete si?

Řepnice – I když je v řepnickém Psím domově aktuálně méně pejsků, než je obvyklé, na nové majitele tady čeká hned několik němých tváří. V nabídce jsou také kočičky. V útulku je dali po zdravotní stránce dohromady a zbavili je parazitů, ale srdce plné lásky jim tu dát z časových důvodů tak úplně nemohou. Je to na Vás.

Pomoci můžete útulku také finančně – přispěním na transparentní účet. Číslo účtu: 288831662/0300

Nový domov aktuálně hledají tito pejsci:

DAR – asi dva roky starý kříženec menšího vzrůstu. Váží 16 kg, výška v kohoutku 39 centimetrů. Je to temperamentní pejsek, který potřebuje čas, aby si k Vám vybudoval důvěru. Když mu čas dopřejete, získáte trpělivého a hodného přítele, který Vás bude naprosto zbožňovat.

ŤAPKA – desetiletá psí seniorka, která nový domov potřebuje naprosto nutně! Špatně vidí, neslyší a má epilepsii. Byla nalezena zmateně pobíhající v ulicích města. Má 14 kg a výšku 28 cm. Je to hodná, nenáročná psí babička.

APAČ – asi dvouletý kříženec labradorského retrívra. Bude mu dobře u domečku se zahradou. Je to dobrý hlídač.

FILIPKA – hodná, klidná a čistotná fenka. Stará asi 1 – 2 roky. Možná se jen zatoulala, možná se jí někdo nevybíravým způsobem zbavil.  

BESI – osmiletá fenka, která se do útulku dostala, protože se o ní její majitelka nemohla dále starat. Besi je hodná a přátelská, ale není vhodná k dětem.

Nový domov aktuálně hledají tyto kočičky:

MÍCA – do útulku se dostala, protože její majitel zemřel. Je zvyklá žít v bytě. Zpočátku je nedůvěřivá, ale jakmile si ji získáte, je mazlivá a přátelská. Míca je kastrovaná.

ROZÁRKA – mladá kočička s delší srstí. Zatím je bojácná a nedůvěřivá, takže potřebuje domov u trpělivých, hodných lidí. Je čistotná.

ZRZEK – mazlivý, čistotný a upovídaný kocour. Byl nalezen ve špatném fyzickém stavu, ale v útulku už se dostal do plné formy.

Všechny kontakty a informace o útulku najdete ZDE.

Pejsek DAR
Opuštěná psí seniorka ŤAPKA
Fenka FILIPKA
Pejsek APAČ
Fenka BESI
Kočička MÍCA
Kočička ROZÁRKA
Kocour ZRZEK
- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -