Čtvrtek, 2 května, 2024
20.7 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiV pátém stupni systému PES tříkráloví koledníci do ulic nevyjdou, tříkrálová sbírka...

V pátém stupni systému PES tříkráloví koledníci do ulic nevyjdou, tříkrálová sbírka bude on-line

Litoměřicko – Od 1. do 24. ledna bude v České republice probíhat Tříkrálová sbírka. I tuto charitativní akci ovšem bude hlídat epidemiologický PES, a dokud bude v pátém stupni, koledníci do ulic nevyjdou. Místo toho můžete tříkrálovou sbírku podpořit virtuálně.

Přispět on-line můžete ZDE.

„KOLEDA ONLINE bude probíhat až do 30. 4. 2021 než dojde k uzavření a počítání kasiček. Do té doby může každý přispět skrze níže uvedený QR kód pohodlně z mobilního telefonu a mít tak dobrý pocit z toho, že se svou částí podílí na pomoci těm, kteří to velmi potřebují, a věřte, že ocení. Všem bychom chtěli tímto velice poděkovat za ochotu pomoci a za každý malý příspěvek budeme velice rádi, protože díky němu budeme moci předat tuto pomoc dál,“ uvedla ředitelka Farní charity Litoměřice Karolína Wankovská.

Poslat můžete také jednorázovou dárcovskou SMS.

Aby mohla tříkrálová sbírka probíhat v obvyklé podobě, musí být systém PES alespoň ve čtvrtém stupni.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -