Sobota, 27 dubna, 2024
10.3 C
Litoměřice
DomůZprávyRedakční zprávyVýdejové okénko roudnické knihovny je stále v provozu, přijďte si vybrat čtení...

Výdejové okénko roudnické knihovny je stále v provozu, přijďte si vybrat čtení na Vánoce!

Roudnice nad Labem – Roudnická Městská knihovna Ervína Špindlera je sice z nařízení vlády pro veřejnost uzavřena, ale pro knihy a časopisy si sem navzdory tomu zajít můžete. Knihovna má totiž výdejové okénko. V provozu bude až do Štědrého dne a potom dokonce i „mezi svátky.“

Knihy si musíte vybrat předem přes on-line katalog knihovny a poté do knihovny napsat e-mail nebo zavolat. Jakmile pro Vás budou tituly připravené, knihovna Vám odešle zprávu a domluvíte se na vyzvednutí.

Senioři a zdravotně postižení mohou využít donášku knih až domů. Služba je poskytována ve spolupráci se sociálním odborem městského úřadu – zavolejte na krizovou linku 702 202 834.

Výdejové okénko knihovny bude v provozu 22. a 23. 12. od 8 do 16 hodin,  28. 12. od 8 do 18 hodin a 29. 12. od 8 do 16 hodin.

Návod, jak si knihy k vypůjčení elektronickou cestou vybrat, najdete na obrázku níže.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -