Pondělí, 6 května, 2024
11.6 C
Litoměřice
DomůZprávyRedakční zprávyDárky na poslední chvíli nabízí i Kavárna Nebeská

Dárky na poslední chvíli nabízí i Kavárna Nebeská

Roudnice nad Labem – Ještě nemáte dárek pro někoho blízkého a marně si lámete hlavu nad tím, co pořídit? Zajděte do Kavárny Nebeská v Roudnici nad Labem. Kvůli vládním nařízením se zde sice neposadíte, ale vánoční dárky si odtud odnést můžete. K mání jsou drobnosti za pár korun i dárečky pro náročné.

Koupit můžete třeba dárkově zabalený hrneček na kávu, cestovní hrneček na kávu s vánočním motivem nebo kazetu výběrových čajů. Potěší určitě také sušenky, které se pečou přímo v kavárně. Taktéž dárkově zabalené. A nabízejí tady i poctivé perníčky pečené podle rodinného receptu.

Možností je spousta. Někoho třeba potěší dárkový poukaz na občerstvení dle vlastního výběru. Hodnota poukazu bude taková, jakou si zvolíte.

A kávu nebo horký nápoj s sebou Vám majitelka také ráda připraví.

V kavárně můžete platit kartou.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -