Sobota, 27 dubna, 2024
20.1 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceNejvýhodněji hypotéku získáte právě teď, úrokové sazby jsou rekordně nízko

Nejvýhodněji hypotéku získáte právě teď, úrokové sazby jsou rekordně nízko

Litoměřice – Průměrná úroková sazba hypoték je aktuálně kolem 2%. Pokud tedy zvažujete vlastní bydlení, je ideální čas na to, své plány zrealizovat. A to i navzdory aktuální krizi.

„Ukazuje se, že bydlení je pro lidi stále aktuální téma. Tím spíš, že při současné sazbě se s hypotékou na dva miliony korun měsíční splátka pohybuje okolo sedmi a půl tisíce korun českých při splatnosti na třicet let. To je většinou ještě méně, než lidé platí za nájemní bydlení,“ vysvětluje realitní makléř Michal Kožíšek z RE/MAX G8 Reality. Uvedl také, že banky bojují o každého klienta a předhánějí se, která nabídne výhodnější podmínky. I to je potřeba využít.

Meziročně banky poskytly o dva tisíce hypoték více. Standardní doba pro vyřízení hypotéky je jeden a půl měsíce.

Pokud aktuálně zvažujete hypotéku, doporučujeme obrátit se na realitní tým Michala Kožíška – zajistí Vám kompletní servis a zařídí aktuální nejnižší úrokovou sazbu. Každé pondělí navíc můžete využít služeb realitní poradny zdarma na adrese Novobranská 75/3 Litoměřice od 9.00 do 17.00.

Případně stačí zavolat na 722 30 40 30 nebo napsat na michal.kozisek@re-max.cz.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -