Dárek na poslední chvíli? Přijďte si vybrat do keramické dílny Dlouhánka!

0
134

Litoměřice – Nemáte ještě vánoční dárky pro své blízké? Zajděte do Keramické dílny Dlouhánka v Litoměřicích. Kavárny sice musejí být od 18. prosince zavřené, ale jediná keramická kavárnička v Litoměřicích bude mít otevřené výdejové okénko a seženete tady opravdu krásné věci. Nakoupíte pro manžela/manželku, pro kolegyni v práci i pro babičku!

K mání jsou hrnečky, mističky, svícny i aromalampy. Všechny výrobky, které vidíte níže na fotografiích, čekají na nové majitele!

Pokud hledáte originální dárek, který potěší a který má duši, kontaktujte majitelku dílny Alenu Bachovou na telefonním čísle
602 260 102. Kontaktovat ji můžete i na facebooku – ZDE.

Vše, co nabízí, pro Vás sama vyrobila! Každý kus je jedinečný a potěší i opravdu náročné.

Darovat můžete samozřejmě také keramický voucher v libovolné hodnotě, kterou si sami zvolíte. Obdarovaný si tak do Dlouhánky může přijít nakoupit sám nebo si voucherem zaplatí výrobek dle vlastního přání.

- Naši partneři -
Předchozí článekNejvýhodněji hypotéku získáte právě teď, úrokové sazby jsou rekordně nízko
Další článekO antigenní testy je v Litoměřicích velký zájem. Volné termíny rychle mizí
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno