VOLNÁ MÍSTA: Pečující osoba v dětské skupině Jesličky

0
1196

Centrum pro zdravotně postižené děti a mládež – SRDÍČKO nabízí volné pracovní místo v oboru výchovy a vzdělávání na pozici pečující osoba v dětské skupině Jesličky. Práce na plný úvazek ve dvousměnném provozu. Pracovní poměr na dobu určitou do 31.12.2021 za od 23 330 do 38 750 Kč/měsíc. Minimální požadované vzdělání je ÚSO s maturitou (bez vyučení). Místem pracoviště je Centrum pro zdravotně postižené děti a mládež – SRDÍČKO, okres Litoměřice. Nástup možný od 1.1.2021. Další informace Vám poskytne Lenka Stehlíková, tel.: 416 742 087, e-mail: centrumsrdicko@centrumsrdicko.cz.

Zaměstnavatel: Centrum pro zdravotně postižené děti a mládež – SRDÍČKO
Místo výkonu práce: Litoměřice
Platové ohodnocení: 23 330 – 38 750 Kč / měsíc
Typ pracovního vztahu: Práce na plný úvazek
Pracovní poměr: 1.1.2021 – 31.12.2021
Typ smluvního vztahu: Pracovní smlouva

Poznámka zaměstnavatele

pracovní poměr za dlouhodobou pracovní neschopnost, následně možný pracovní poměr na dobu neurčitou.
Odborná způsobilost k výkonu povolání sociálního pracovníka nebo odborná způsobilost pracovníka v sociálních službách, profesní kvalifikace chůvy v jeslích, popř. pro děti do zahájení povinné školní docházky, nebo zdravotní sestry, praktické sestry, dětské sestry, porodní asistentky, zdravotně-sociálního pracovníka, zdravotnického záchranáře, popř. psychologa ve zdravotnictví.
Zdravotní způsobilost pro práci s malými dětmi předškolního věku, bezúhonnost, absence poruch řeči, kladný vztah k malým dětem, znalost práce na PC, samostatnost, komunikativnost, spolehlivost, flexibilita, schopnost rozhodovat a přijmout odpovědnost, schopnost týmové práce. Vítány jsou zkušenosti v rozsahu práce s dětmi předškolního věku vč. kreativních přístupů a hra na hudební nástroj. Pracovní doba v běžném pracovním týdnu vždy v rozsahu 8 hodin, a to v rozpětí od 6:00 do 16:00 hodin.
V organizaci je zajištěno stravování, nárok na dovolenou v rozsahu 5 týdnů, osobní ohodnocení, odměny, výhody FKSP, stabilita, jistota, dobrý kolektiv.
Způsob prvního kontaktu zaměstnavatele: e-mailem.

První kontakt

Kontaktní osoba: Lenka Stehlíková
Telefon: 416 742 087
E-mail: centrumsrdicko@centrumsrdicko.cz

Referenční číslo ÚP: 20275420733
Poslední aktualizace: 9.12.2020
Zdroj inzerátu: pracelitomerice.cz

- Naši partneři -
Předchozí článekLITOMĚŘICE: V infocentru byla pokřtěna nová kniha
Další článekPrestižní ocenění České středohoří Regionální produkt získaly ovocné džemy, Klapská levandule i Slavnosti pastvin
Lukáš Fíla
Grafik, televizní střihač a novinář z Litoměřic. Jeho hlavní pracovní náplní je editace videí pro zpravodajství Regionální televize a veškeré grafické a postprodukční práce. Je webmastrem Litoměřicka24 a šéfredaktorem Litokapsu (momentálně pouze v elektronické podobě).

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno