Pátek, 26 dubna, 2024
13.2 C
Litoměřice
DomůKulturaRoudnické Podřipské muzeum znovu otevírá, láká na komentované prohlídky výstav

Roudnické Podřipské muzeum znovu otevírá, láká na komentované prohlídky výstav

Roudnice nad Labem Podřipské muzeum se s rozvolněním mimořádných opatření opět otevřelo veřejnosti. Kromě standardní expozice nabízí i dvě zajímavé výstavy. Přijďte se seznámit s antickou keramikou a kovovou minulostí Podřipska. Na sobotu 12. prosince jsou připraveny i mimořádné komentované prohlídky.

„V rámci rozvolnění otevíráme opět pro veřejnost roudnické Podřipské muzeum, které je přístupné dle platné zimní otevírací doby: út – pá 10.00 – 12.00  12.30 – 16.00. Během sobot a nedělí je uzavřeno, kromě soboty 12. 12. 2020, na níž jsou naplánovány dvě komentované prohlídky stávajících výstav. První z nich je výstava antických váz a keramiky, druhá, nová výstava Kovová minulost Podřipska,“ uvedla za Podřipské muzeum Mgr. Ilona Trefná.

Na obě prohlídky je nutné se předem objednat na tel: 416 810 761, nebo na emailu: podripskemuzeum@seznam.cz. Vstupné je 40/30 Kč. Kapacita je omezena na 25 osob.

„Návštěvníci budou koordinováni během prohlídky tak, aby byla dodržena veškerá hygienická nařízení týkající se rozestupů,“ ujistila Trefná.

Během vánočních svátků bude otevřeno ve dnech 25. a 26. 12. 2020 v době 13. 00 – 17. 00. V ostatní dny, až do konce prosince, pak dle běžné otevírací doby.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -