Pátek, 3 května, 2024
14.7 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceV Litoměřicích se v pátek rozsvítí vánoční strom

V Litoměřicích se v pátek rozsvítí vánoční strom

Litoměřice – Na Mírovém náměstí v Litoměřicích se v pátek 4. prosince v 18 hodin rozsvítí vánoční strom a slavnostní výzdoba. Akce se uskuteční bez účasti veřejnosti. Na vše se ale můžete dívat on-line. Stačí sledovat facebookový profil LITOMĚŘICKO24.

Přenos začne v 17 hodin předtočenou pohádkou Sváťova dividla. V 17.30 přijde na řadu Podřipský žesťový kvintet a jeho vánoční troubení z věže radnice. Strom a výzdoba se rozsvítí přibližně v 18 hodin. Než se tak stane, starosta Litoměřic Ladislav Chlupáč pronese vánoční slovo.

K obvyklé vánoční výzdobě letos přibudou světelně ozdobené stromy. Orámují prostor, kde se obvykle konají vánoční trhy, které letos zmařila epidemie koronaviru. Slavnostní událost zakončí videomapping, kterým si připomeneme loňský rok oslav 800. výročí města.

Přímý přenos najdete ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -