Pátek, 29 března, 2024
3.8 C
Litoměřice
DomůSportFotbalPrvní domácí prohra FK Litoměřicko. Brná si odváží dva body

První domácí prohra FK Litoměřicko. Brná si odváží dva body

Litoměřice – V sobotu Litoměřicko odehrálo šesté kolo krajského přeboru, ve kterém hostilo Brnou. Ta po výhře na penalty bere dva body a „Áčko“ se tak musí spokojit pouze s jedním.  

Utkání zhodnotil Vladimír Flégl. „ První poločas byla bitva, ovlivněná špatným počasím. Myslím, že Brná byla lepším týmem, ale branku jsme paradoxně dali my. Po velké soupeřově chybě v rozehrávce, jsme dokázali této šance využít. Do kabin jsme tedy šli s jednogólovým náskokem. Druhý poločas byl v podobném duchu, hodně osobních soubojů a hra se přelévala z jedné strany na druhou. Soupeř ale už v devětačtyřicáté minutě vyrovnal, po dorážce a našem nedůrazu ve vápně. Na každé straně bylo ještě pár slibných šanci, břevno Davida Šragy z přímého kopu nebo hlavička po krásném centru Davida Dury. Brná také orazítkovala břevno a samostatný nájezd skvělé vychytal Venca Mikoláš. Pár závarů ještě před koncem utkání padlo na obou stranách ale gól už nepřidali hosté ani my, tak se šlo do penalt. V rozstřelu byla úspěšnější Brná a odváží si o bod navíc, my se musíme poučit z chyb a soustředit se na Pernštejn a dostat se do herní pohody. “

FK Litoměřicko 1:2 pp SK Brná

Zdroj: https://www.fklitomericko.cz/

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -