Čtvrtek, 28 března, 2024
7.3 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceSobotní (nejen) osmdesátky v Shakeru

Sobotní (nejen) osmdesátky v Shakeru

Litoměřice – Poté, co Shaker bar v Domě kultury v Litoměřicích prošel úpravami interiéru a je teď oblečený do trendové černozlaté barvy, ho od 11. září čekají i programové změny. Sobotní večery tady budou nově patřit hlavně těm, kteří „pařili v osmdesátkách“ a těm, kteří na nesmrtelných hitech Milénia vyrostli.  

Budete si moct poslechnout super muziku a popovídat si s přáteli nebo si zatančit či zazpívat. Samozřejmostí je dobová atmosféra, vyladěné osvětlení a personál v dobovém oblečení.

„Čím dál častěji jsem se setkával s názorem, že lidem, kteří jsou ve věkové kategorii 30 + podnik tohoto druhu chybí.  Moderní klubová elektronická hudba této věkové kategorii už tolik neříká, a proto jsem se to rozhodl změnit,“ uvedl provozovatel Shaker baru.

Kromě hitů 80. a 90. let, hity Milénia, Vám v Shakeru připraví i dobové drinky, jako byl například Semafor, Ginn Fizz a jiné. Samozřejmostí však jsou i moderní drinky jako je například Mojito, Cosmopolitan a jiné. O zábavu se postupně postarají oblíbený DJ a litoměřický rodák DJ Tony dále fenomén pražských diskoték DJ Michal Miki Tůma a jiní diskžokejové zaměřeni na tento styl muziky. Shaker bar také navazuje spolupráci s Rádiem Kiss a jejich moderátory. 

V  blízké době se můžete těšit na kapelu HOLKI či Raega.

Páteční večery v Shakeru zůstanou mladší generaci.

Ta se může těšit například na DJ MANENE, DJ TIGI, ROXTAR a jiná známá jména současné klubové scény. Shaker se tímto stává multižánrovým klubem a věříme, že si každý přijde na své.

Sledujte Shaker bar na facebooku – ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -