Úterý, 16 dubna, 2024
5.7 C
Litoměřice
DomůPozvánkyDo centra Ústí nad Labem se vrátí „Slavnosti vína a burčáku“

Do centra Ústí nad Labem se vrátí „Slavnosti vína a burčáku“

Ústí nad Labem – Více než 15 vinařství se tento pátek 4. září představí na Lidickém náměstí v Ústí nad Labem. Od 9 do 21 hodin tady totiž budou probíhat „Slavnosti vína a burčáku.“ Vstupné zdarma.

K dobrému vínu neodmyslitelně patří cimbálovka – obstará ji cimbálová muzika Slovácko. Akcí Vás bude po celý den provázet moderátor Tomáš Christián Brázda.

Těšit se můžete na vína z těchto vinařství: České vinařství Chrámce, vinařství Vajbar Rakvice, vinařství Antonín Hrabkovský, vinařství Pod Radobýlem, vinařství Gertner, vinařství Suský a vinařství Helena, vinařství Benešovský, víno Škrobák, Zámecké vinařství Munzar, vinařství Lahofer, vinařství Štěpánek, Znovín Znojmo, vinotéka Podskalák, vinotéka u Sv. Urbana, vinotéka Z radosti a Ústecká banka vín.

Akci pořádá ORTOPEDICKÉ CENTRUM s. r. o., pořadatel výstavy Vinařské Litoměřice.

Video z loňského roku najdete ZDE.

Facebooková událost je TADY.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Naši partneři -
- Reklama -