Pátek, 29 března, 2024
7.1 C
Litoměřice
DomůSportHokejHC Stadion Litoměřice se v úterý potká s pražskou Slávií

HC Stadion Litoměřice se v úterý potká s pražskou Slávií

Litoměřice – HC Stadion Litoměřice v úterý 18. srpna odstartuje sérii přípravných zápasů, kterými zahájí závěrečnou část přípravy na novou sezonu Chance ligy. V prvním z pěti duelů se kališníci na domácí půdě utkají s pražskou Slavií.

Na základě nařízení Ministerstva zdravotnictví ČR je kapacita zimního stadionu omezena na 500 osob, všichni navíc musí mít ústa a nos chráněna rouškou. Jaké jsou podmínky a pravidla pro vstup do Kalich Areny?

Kališníci naskočí v úterý 18. srpna na led k prvnímu přípravnému utkání před novou sezonou Chance ligy. Kvůli nařízení ministerstva zdravotnictví se však přátelské zápasy odehrají v omezených podmínkách. Kapacita zimního stadionu je snížena na 500 osob, a to včetně obou týmů či trenérů a zaměstnanců klubu.

Všichni navíc musí mít nos a ústa zakryta rouškou. Majitelé permanentních vstupenek mají na stadionu zajištěné své místo. Prosíme je však, aby si pohlídali včasný příchod na zimní stadion. Ostatní fanoušci mohou zakoupit vstupenky na pokladně ve Švermově ulici. Ta bude otevřena v úterý 18. srpna od 17:00. Online prodej probíhat nebude. Cena vstupenky je 40 Kč a platí jak pro dospělé, tak pro děti.

„Vzhledem k výrazně omezené kapacitě jsme museli sáhnout k úpravě platného ceníku a není možné, aby děti do 140 cm byly dovnitř vpouštěny zdarma. Dovnitř se dostane pouze držitel platné vstupenky na dané utkání nebo celosezónní permanentky. Jen tak můžeme zaručit, že budou dodržena všechna bezpečnostní omezení vycházející z mimořádného opatření ministerstva zdravotnictví,“ řekl ředitel klubu Jan Fišera.

Ke vstupu mohou fanoušci využít oba vstupy, u kterých bude připravena dezinfekce. Proto prosíme každého návštěvníka Kalich Areny, aby si ruce před vchodem vydezinfikoval. Pohyb osob po stadionu ale bude omezený.

Diváci se budou moci pohybovat pouze v prostorách tribuny a nebude jim umožněn přístup např. do vestibulu Kalich Areny, a to ani po skončení utkání. Z bezpečnostních důvodů platí povinnost přísného oddělení hráčů a diváků,“ dodal Jan Fišera.

Po konci zápasu neproběhne z bezpečnostních důvodů tradiční děkovačka s dětskými fanoušky.

Autor: Martina Kramerová

https://hclitomerice.cz/
- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -