Úterý, 23 dubna, 2024
10.3 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceRoudnice nad LabemRoudnické sprinty slaví půlkulaté jubileum

Roudnické sprinty slaví půlkulaté jubileum

Roudnice nad LabemZcela netradičně, již v sobotu 15. srpna 2020, pořádá Český veslařský svaz společně s VK Roudnice nad Labem jubilejní XXV. Roudnické sprinty. Memoriál zasloužilého mistra sportu Františka Vrby se pojede stejně jako v minulých letech na Labi, na rovné dráze pro šest lodí dlouhé 500 metrů, která bude pro žactvo zkrácena na 450 metrů. Cíl bude tradičně před loděnicí ČAC Roudnice nad Labem.

Rozjížďky jsou na programu od 9.30 hodin. Odpolední finálové závody budou odstartovány ve 14.30 hodin. Závody Masters jsou zásadně dělené. Oproti předešlým ročníkům jsou do programu zcela nově zařazeny závody 2x Mix Masters a 4x Mix Masters. 

Nezbývá než věřit, že se tímto netradičním prázdninovým dnem nenechají odradit závodníci, ani příznivci tohoto zajímavého a fyzicky náročného sportu, kteří by mohli svým povzbuzováním účastníky hnát za co nejkvalitnějšími výkony. Věřme, že se nějakého umístění na bedně dočkají i závodníci pořádajícího oddílu. Všichni jsou srdečně zváni. 

Autor: Václav Beneš

Kontakt na autora: vaclavbenes1@seznam.cz

Více informací najdete ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -