Pátek, 29 března, 2024
3.8 C
Litoměřice
DomůKulturaDivadloNa zámku v Ploskovicích začíná Muzikálové léto

Na zámku v Ploskovicích začíná Muzikálové léto

Ploskovice – Státní zámek Ploskovice se od neděle 16. srpna na týden stane Mekkou milovníků divadla. Startuje totiž „Muzikálové léto“ – projekt pražské divadelní společnosti HuDiLas. Sérii představení otevře v neděli 16. srpna ve 20 hodin historický muzikál „Modrá krev.“

Romantický příběh o Ferdinadu II. Tyrolském a Filipíně Welserové – první neurozené ženě v habsburském rodě – nikoho nezklame.

Vystřídá ho pak tak trochu morbidní muzikál „Odpočívej v pokoji.“ Jedná se o největší hřbitovní událost letošní sezóny, takže si to určitě nenechte ujít. Součástí „Muzikálového léta“ je také koncert Lucie Nozizwe Jiyane & Ubuntu Choir of Happy People – koncert plný gospelových melodií, afrických rytmů a muzikálových šlágrů.

Podrobnosti najdete ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -