Pátek, 29 března, 2024
5.8 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceEkocentrum SEVER vydává učebnici o Litoměřicku

Ekocentrum SEVER vydává učebnici o Litoměřicku

Litoměřice – Víte, že Středisko ekologické výchovy Sever funguje už 23 let? Školáky přímo v terénu učí chránit přírodu, ukazuje jim, jak je krásná a co všechno je možné v ní objevit.

Za dobu své existence Sever realizoval přes pět tisíc programů a exkurzí. Pracovníci Ekocentra jsou zkušení, ostřílení pedagogové a nadšenci, kteří vědí, co na děti funguje a umí je nadchnout.

Teď Ekoncetrum přichází s novinkou – vydává učebnici! Dlouhé zápisy a hromadu faktů ale rozhodně nečekejte! Není to tradiční učebnice. Publikace nabízí zábavu, akci a návody k objevování. Učit se děti budou přímo v terénu.

Ovšem aby mohla kniha vzniknout, je zapotřebí jí pomoci. Publikaci si kupte v předprodeji – zaplatíte tak náklady na její vydání. V knížce můžete mít navíc osobní věnování. Nebo přispějte trochu víc a Ekocentrum připraví program Vám a Vašim dětem na míru.

Chcete přispět? Mrkněte ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -