Neděle, 5 května, 2024
18.3 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiRoudnický Den dětí bude velkolepý. Slavit se bude v celém městě

Roudnický Den dětí bude velkolepý. Slavit se bude v celém městě

Roudnice nad Labem – Roudnice má tuto neděli 30. května před sebou zřejmě největší oslavu Dne dětí za posledních několik let. Obecně prospěšná společnost Říp připravila pro malé zájemce procházku městem plnou zábavných úkolů. Odměny si mohou zasloužit v době od 10 do 16 hodin.

Na začátku soutěžní cesty je nutné vyzvednout si na kterémkoliv herním stanovišti hrací kartu, do které budou děti sbírat razítka za splněné úkoly. Karta je dostupná všech stanovištích, takže můžete začít kdekoliv. Každá organizace si připravila úkol podle svého zaměření a uvážení.

Herní stanoviště je například v Informačním a dopravním centru Podřipska, v městské knihovně, v Galerii moderního umění, v Podřipském muzeu, v kavárně café Ve městě nebo třeba ve Vinném pavilonu na Karlově náměstí.

Jakmile budete mít alespoň deset razítek, můžete si vyzvednout odměnu, a pokud budete mít všechna razítka, jste automaticky zařazeni do slosování o hodnotné ceny.

Hrací kartu si můžete pohodlně stáhnout a vytisknout také doma – ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -