Úterý, 30 dubna, 2024
13.3 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceRoudnice nad LabemNedaleko Roudnice nad Labem opět řádil sprejer

Nedaleko Roudnice nad Labem opět řádil sprejer

Roudnice nad Labem – Policisty na Roudnicku zaměstnávají sprejeři.

V nedávné době jsme informovali veřejnost o sprejerovi, který barevnými spreji upravil vzhled vlakové soupravy – více ZDE.

Nyní policisté evidují další případ sprejerství. Tentokrát pátrají po neznámém pachateli, který vytvořil fialovou a černou barvou obrazce na protihlukové stěně v blízkosti nádraží u obce Záluží.

Také v tomto případě zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu poškození cizí věci. Způsobená škoda nebyla zatím vyčíslena.

Neznámému sprejerovi, který poškodil cizí věc tím, že jí postříkal, pomaloval či popsal barvou nebo jinou látkou hrozí v případě dopadení a odsouzení až roční pobyt za mřížemi nebo peněžitý trest.

V případě, že můžete k výše uvedeným případům poskytnout jakékoliv informace, obraťte se na nebližší služebnu policie, případně volejte přímo roudnickým policistům na tel. č. 974 444 700. Využít můžete také linku 158. Děkujeme.

Autor: Pavla Kofrová

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -