Středa, 8 května, 2024
15.5 C
Litoměřice
DomůKulturaDivadloV litoměřickém divadle zazáří Václav Vydra

V litoměřickém divadle zazáří Václav Vydra

Litoměřice – Poslední pondělí v únoru – 28. 2. od 19 hodin – čeká litoměřické Divadlo Karla Hynka Máchy další hvězdně obsazené představení. V hlavní roli anglické komedie „Na poslední chvíli“ bude zářit Václav Vydra – a to v roli povedeného tatínka, který řeší jeden velký malér.

Londýnský taxikář John Brown si dvacet let tajně užívá života se dvěma manželkami. Povedený tatínek má s jednou syna Gavina a s druhou má dceru Vicki. Ti dva mladí se seznámí na internetu a chtějí se osobně poznat. Jejich otec se jim v tom snaží se svým přítelem Stanleyem narychlo a s vypětím všech sil zabránit. Výsledkem je veletok neuvěřitelných typicky cooneyovských zmatků a improvizací v duchu nejlepších tradic anglické komedie, které uspokojí každého – kromě Johna D.Browna.

Lístky na představení v Litoměřicích se dají koupit z pohodlí domova. Stačí kliknout ZDE.

Zdroj foto: Agentura Harlekýn

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -