Radost i spojení generací: Klienti SeniorCentra SeneCura slavili Den dětí

0
82

Terezín V SeniorCentru SeneCura v Terezíně oslavili Den dětí pestrým programem plným atrakcí a soutěží. Akce nesla název „Senioři dětem“ a je důkazem, že spolupráce mezi generacemi může přinést spoustu radosti a nezapomenutelných zážitků. 

Oslavy se totiž zúčastnili jak klienti SeniorCentra, tak děti z dětského domova v Litoměřicích, základní školy Terezín a dětské skupiny Koníček. „Akce se zúčastnili i rodinní příslušníci, kteří se rádi zapojili do aktivit,” říká ředitel SeniorCentra Ondřej Jebavý. Celkem se jednalo téměř o 130 lidí, kteří si užili společný jarní den.

„Ráno od 9:00 hodin jsme měli k dispozici skákací hrad, malování na obličej a 10 disciplín,” popisuje Ondřej Jebavý. Mezi aktivity tak patřilo například skákání v pytlích, přetahování lanem, hod na koš, hlavolamy či střelba na branku. 

Všechny soutěže byly pečlivě připraveny a dohlíželi na ně klienti SeniorCentra, kteří s nadšením povzbuzovali všechny malé i velké soutěžící. V cíli pak na každého čekala sladká odměna v podobě osvěžujícího nanuka, což potěšilo zejména děti.

Připraveno bylo samozřejmě i občerstvení včetně nápojů, sladkostí, zmrzliny a oblíbených párků v rohlíku. 

Autor: Filip Moravec

- Naši partneři -
Předchozí článekTŘEBENICE: Muzeum českého granátu hostilo Májový koncert místních sborů
Další článekPřívoz mezi Terezínem a Litoměřicemi nefunguje

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno