Prodej Podzimního divadelního předplatného odstartuje již brzy!

0
80

Litoměřice Divadlo Karla Hynka Máchy v Litoměřicích slibuje podzimní sezónu plnou hvězd. Návštěvníci se mohou těšit na pět zajímavých představení. Zahrají Iva Janžurová, Vladimír Kratina, Zlata Adamovská, Pavel Zedníček, Jana Paulová a další. Prodej předplatného odstartuje 12. června.

Podzimní divadelní sezónu 2024/2025 odstartuje 26. září divadelní komedie Dokud nás milenky nerozdělí v hlavní roli Vladimíra Kratiny a Veroniky Freimanové. Následovat bude 3. října komedie Bez předsudků v podání Jany Paulové a Pavla Zedníčka. V pondělí 4. listopadu se zase návštěvníci mohou těšit na drama Příběh ze ZOO s Davidem Švehlíkem a Ondřejem Brouskem. Prosinec divákům nabídne hořkou komedii Tři grácie z umakartu se skvělou trojicí Zlatou Adamovskou, Ilonou Svobodovou a Anežkou Rusevovou. Posledním divadelním přestavením ze série abonomá se stane 16. ledna francouzská komedie Pusťte mě ven v podání herecké legendy Ivy Janžurové.

Prodej předplatného pro stávající abonenty začne 12. června, pro nové 13. června a od 14. června bude možné zakoupit vstupenky na jednotlivá představení online na webových stránkách divadla nebo na recepci Hradu Litoměřice.

Více informací o divadelní sezóně, jednotlivých představeních a nákupu předplatného naleznete na webových stránkách MKZ Litoměřice – www.mkz-ltm.cz

Autor: Aneta Břeňová

Tisková zpráva MKZ Litoměřice.

- Naši partneři -
Předchozí článekLITOMĚŘICE: 7. ročník ankety opět hledá Srdcaře Litoměřic. Můžete je nominovat
Další článekDDM Rozmarýn daruje zvířátka!

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno