Sobota, 27 července, 2024
19.4 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceRoudnice nad LabemRoudnický košt v sobotu nezklame, bude i program pro děti

Roudnický košt v sobotu nezklame, bude i program pro děti

Roudnice nad Labem – Už tuto sobotu 8. června se v Roudnici nad Labem koná ROUDNICKÝ KOŠT – tradiční akce pro milovníky vína. To nejlepší z produkce výhradně českých vinařů budete moci ochutnávat od 11 hodin až do pozdního večera ve venkovních prostorách areálu roudnického zámku.

Zajištěn je tradičně kulturní program v režii místních a přespolních kapel. Děti zabaví pracovníci roudnického  Domu dětí a mládeže Trend  a bez povšimnutí určitě nezůstane ani skákací hrad. Samozřejmostí je bohatý výběr občerstvení, včetně sýrů a uzenin.

Na Roudnický košt je v tuto chvíli přihlášeno téměř dvacet vinařství. Dorazí vinař Michal Závada, Vinařství pod Radobýlem, Vinařství Piksa, Vinařství Hutár, Vinařství Schoř a řada dalších.

O tom, kdo se stane VINAŘEM KOŠTU tradičně rozhodnou návštěvníci. Právě oni totiž na akci hlasují pro vinařství, jejichž produkce jim nejvíc chutná. Vinař koštu bude vyhlášen zhruba v půl šesté večer.

Kulturní program:

  • 11:30-13:15 Vivasong
  • 13:30-15:15 Šunďák Trio
  • 15:30-17:20 Melodious
  • 17:30 Vyhlášení Vinaře koštu
  • 18:00-19:00 Cup of Rock
  • 19:30-21:00 Pavel Houfek Band
  • 21:30-23:00 VALROCK Slaný

Vstupenky na ROUDNICKÝ KOŠT jsou v předprodeji v Informačním a dopravním centru Podřipska v Arnoštově ulici. On-line si je můžete koupit ZDE.

V předprodeji vstupenky seženete za 250,- Kč, na místě budou o 30,- Kč dražší. Vstupné zahrnuje degustační skleničku a katalog s kontakty na vinaře.

Roudnický košt pořádá Říp o. p. s. ve spolupráci s Roudnickou vinotékou manželů Šílových.

VIDEOREPORTÁŽ Z LOŇSKÉHO ROKU je ke zhlédnutí ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -