Sobota, 27 července, 2024
20.2 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceŠtětíŠTĚTÍ: ZUŠka opět po roce představila své obory na ZUŠ Open

ŠTĚTÍ: ZUŠka opět po roce představila své obory na ZUŠ Open

VIDEO: Hudební, výtvarný a literárně dramatický obor Základní umělecké školy ve Štětí se představil na ZUŠ OPEN. ZUŠ Open jsou dny oslav, sdílené radosti a respektu k unikátnímu systému základního uměleckého vzdělávání. Nabízí program pro širokou veřejnost napříč hudebními obory i žánry po celé České republice v malých i velkých městech. Přehlídka vytváří prostor pro setkání žáků, pedagogů, rodičů a všech, kteří mají zájem o umění.
Od nového školní roku chystá Základní umělecká škola jednu novinku. Bude otevřen nový obor, a to hra na harfu. Na tento netradiční předmět se všichni těší, jak žáci, tak učitelé. Vystoupit na jeviště a ukázat svůj talent chce jistě i velkou dávku odvahy. Proto si všichni vystupující zasloužili nejen potlesk, ale i obdiv.
Přehlídka se snaží prezentovat celou šíři umění a života uměleckých škol mimo obvyklý rámec a prostory školy. Zapojit do spolupráce co nejvíce uměleckých škol a podpořit jejich vzájemnou spolupráci a inspiraci. Proto jsou na programu i jiné akce.
Cílem ZUŠ Open je zviditelnění systému ZUŠ jako moderního způsobu vzdělávání, práce a úspěchů škol na celostátní úrovni i v rámci regionů, posílení komunikace směrem k veřejnosti. A ve Štětí se to daří na jedničku.

- Naši partneři -
Petra Čudová
Petra Čudová
Kamera, reportérská činnost a střih reportáží Regionální televize Ústecka a KTV Štětí.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -