Sobota, 27 července, 2024
20.2 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceVstupenky na Bezva Fest udělaly radost v dětském domově i v Klokánku

Vstupenky na Bezva Fest udělaly radost v dětském domově i v Klokánku

Litoměřice – Děti z litoměřického Klokánku a dětského domova se také letos mohou těšit na blížící se rodinný festival Bezva Fest. Vstupenky pro ně a jejich tety, které je na festival doprovodí, včera přímo do obou zařízení přinesla místostarostka města Alena Rožcová spolu s vedoucí odboru sociálních věcí a zdravotnictví Renátou Jurkovou.

„Je to maličkost, kterou chceme dětem z Klokánku a z dětského domova zpříjemnit nastávající léto a zároveň poděkovat vedení a zaměstnancům za jejich nelehkou a obětavou práci,“ komentovala místostarostka.

Město Litoměřice volné lístky na Bezva Fest věnovalo do Klokánku a dětského domova už potřetí. Nákup vstupenek pro všechny děti i doprovod je totiž nad finanční možnosti zmíněných zařízení.  

Zábavný rodinný festival Bezva Fest se uskuteční v sobotu 15. června na Střeleckém ostrově. Pro návštěvníky je připravený bohatý program, který zahrne mimo jiné několik zón, nejrůznější atrakce, nejdelší nafukovací překážkovou dráhu v ČR, youtuberskou stage a mnoho dalšího. Hlavními hvězdami jsou Ben Cristovao, Sebastian, Lollipopz nebo Smejko a Tanculienka.  

Tisková zpráva města Litoměřice.

Autor: Michaela Rozsypalová

- Naši partneři -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -