Sobota, 27 července, 2024
19.9 C
Litoměřice
DomůZprávyŠTĚTÍ: Deváťáci ze ZŠ ve Školní ulici si užili svůj první ples

ŠTĚTÍ: Deváťáci ze ZŠ ve Školní ulici si užili svůj první ples

VIDEO: Ve středu 22. května se zaplnil velký sál Kulturního střediska Štětí krásnými dámami v róbách a gentlemany, připravenými jim poskytnout rámě. Konal se zde ples, který pořádali deváté ročníky Základní školy ve Školní ulici.
O úvodní slovo se postaral nejen pan ředitel, ale i pan starosta Miroslav Andrt. Organizace celého plesu byla pod taktovkou devátých tříd a jejich třídní učitelky Lenky Kýčkové. Na programu bylo i několik vystoupení, nebo třeba i tradiční šerpování. K tanci a poslechu zahrála kapela Základní umělecké školy ve Štětí.
Tradičně byla i předána štafeta mezi deváťáky vládnoucími a těmi budoucími. Štafetu přebrali žáci současných osmých tříd a budou ji mít celý rok na starosti, než ji zas předají dál. Tato akce ale byla hlavně o vyjádření díku a rozloučení se se základní školou, které deváťáky za měsíc čeká.
Školy v přírodě, první vysvědčení, první napsaná písmenka, první přátelství a lásky, první odpovědnost, první úkoly a mnoho další poprvé. To je základní škola a na tu se jen tak nezapomíná.

- Naši partneři -
Petra Čudová
Petra Čudová
Kamera, reportérská činnost a střih reportáží Regionální televize Ústecka a KTV Štětí.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -