Sobota, 27 července, 2024
19.4 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLovosiceV centru Lovosic se opět představí sociální služby

V centru Lovosic se opět představí sociální služby

Lovosice – Sociální služby se představují aneb Co Vám můžeme nabídnout.“ Šestý ročník akce, která je v Lovosicích příležitostí pro poskytovatele sociálních a souvisejících služeb, se uskuteční už ve čtvrtek 23. května od 10 do 14 hodin na Václavském náměstí.

Pozvání na akci letos přijalo 13 poskytovatelů sociálních a souvisejících služeb. Ve stáncích představí vše, co nabízejí a ukážou také kompenzační pomůcky, se kterými pracují.

Chybět nebudou ani informační letáčky a slané a sladké občerstvení.  Nakoupit si také můžete širokou paletu výrobků, které vytvořili uživatelé prezentovaných služeb. Na místě bude parkovat také pojízdné LOVO Café.

Akci doprovází také kulturní program. Vystoupí děti z MŠ Terezínská, pěvecký sbor Koťata ze ZŠ Sady Pionýrů a taneční soubor Lucarino Dance z Libochovic.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -